Cum ar fi să lucrezi pentru tine?

Cum ar fi să lucrezi pentru tine?

Views: 11

Da, cu toții o știm… Locul de muncă. Problema ce ne frământă de la angajare, la pensionare. Iar când lucrezi undeva unde faci ceea ce nu-ți place (dar, de, ai facturi de plătit, nu?) sau când mai vine pe deasupra și o criză sanitară globală, care va aduce cu ea o inevitabilă criză economică, atunci, da, știi că lucrurile au toate condițiile să meargă din rău în mai rău…

Ce poți face? Amintește-ți că ai niște abilități, pe care alții nu le au, dar pe care și le doresc, poate. Tu ești o persoană unică! Deși cu toții pornim pe drumul vieții cu sau fără egalitate de șanse, aceste drumuri sunt diferite, pot avea porțiuni de cărări nestrăbătute de alții… Chiar aceste porțiuni pe care le-ai străbătut singur îți conferă unicitate. Fiecare dintre noi am citit cărți diferite, în diferite momente ale vieții…, fiecare am trăit emoții diferite…, fiecare ne-am format diferit…

Abilitățile tale pot fi cele mai prețioase bogății pe care le ai. Pot fi salvarea pe care o cauți…

De ce? Din două motive esențiale: abilitățile tale îți sunt comoara interioara ce nu-ți poate fi luată, sau distrusă. o comoară pe care n-ai voie s-o lași să se piardă…

Aceste abilități îți vor determina realizările din lumea exterioară. Prea des uităm că lumea funcționează din interior spre exterior, nu invers! Rătăcim, de multe ori, alergând după bani, devenim chiar disperați după un anume statut social, vrem bani care să ne-aducă libertate și siguranță, ne uităm cu jind la alții ce au mai mult… Și-n tot acest timp, uităm esența lucrurilor…

Faptul că orice lucru material a fost la început o idee în capul unui om. A fost o motivație interioară, un vis, o dorință, un concept.Abia apoi s-a pus omul pe treabă și a transformat în realitate ceea ce inițial era doar în imaginația sa.

Și chestia asta, acest mod de derulare a lucrurilor nu s-a schimbat. Nu uita asta! De aceea, mută-ți atenția de la rezultatul final (ceea ce putem numi realizările, banii, statutul), de la ce-ți dorești, către ceea ce îți e acum la îndemână, la abilitățile tale, pe care ar trebui să începi să le exploatezi.

Ele te pot duce la destinație, la îndeplinirea dorințelor tale.

Vorbim aici despre împărtășirea abilităților sau cunoștințelor tale cu alți oameni care te vor valoriza așa cum meriți. Vorbim despre cursuri online și despre cum poți deveni mentor! O colaborare cu noi te va ajuta să parcurgi acest drum. Cu condiția să-ți faci un plan, să-l pui în practică, bazându-te pe intenția, efortul și timpul tău, dar și pe sprijinul nostru.

Așadar, te îndemnăm să:

 • faci ce-ți place;
 • ajuți oamenii prin darurile tale cu care te-ai născut, sau prin abilitățile pe care le-ai dobândit;
 • câștigi bani, de ce nu, pentru că munca trebuie răsplătită;
 • poti lucra de oriunde, deci să ai libertate și să câștigi timp pentru a-ți trăi viața.

Ce vrem noi să realizăm este ceea ce s-ar numi o piață de cursuri online…

Dar începutul e mai greu. Poți fi printre primii:

Iată și o serie de avantaje:

 1. Vei reuși să creezi conținut de calitate pentru propria-ți audiență; conținut cu priză la oameni, ușor de digerat, care să fascineze audiența.
 2. Vei reuși să te promovezi cu încredere și curaj. Mai ales dacă faci lucrurile cum trebuie.
 3. Vei avea posibilitatea de a-ți vinde online cursurile.
 4. Vei putea să scrii articole, postări, pe blogul nostru, dar și e-mailuri valoroase pentru potențialii tăi clienți.
 5. Vei avea posibilitatea lansării cu succes a oricărui produs educațional sau informațional în mediul online.
 6. Vei putea crea o relație bazată pe încredere și valoare cu mai mulți oameni deodată, fără să fie nevoie să-i întâlnești fizic. O vei face cu ajutorul e-mailului și al social media.
 7. Vei avea curajul să îți prezinți munca, în fața multor oameni, fără panică.
 8. Vei ști cum să construiești o călătorie educațională pentru un om, astfel încât el să deprindă de la tine noi abilitați într-un domeniu. Vei ști cum să-i faci pe oameni să învețe dintr-un curs online. Practic vei ști cum să faci cursuri online de calitate care ajută oamenii.
 9. Vei ști cum să aduni audiență interesată de subiectul tău și cum să comunici cu ea.
 10. Vei putea lucra de oriunde ai un laptop și o conexiune la internet. O să poți câștiga bani din online, fără să depinzi de un loc fizic.

Așadar, n-ai vrea să lucrezi (și) pentru tine?

Lasă un comentariu

 
Scroll to Top