Noutăți de februarie

Views: 4

Noutățile site-ului

Așa cum spuneam și în newsletter-ul lunii februarie 2021, pentru îmbunătățirea experiențelor online ale vizitatorilor și utilizatorilor platformei noastre, am adus câteva îmbunătățiri:

  • în primul rând am introdus un suport chat care oferă atât vizitatorilor, cât și (mai ales) utilizatorilor înregistrați o cale mai simplă și mai rapidă de a ne contacta; așteptăm sugestii, păreri, critici (constructive); de reținut că această facilitate e disponibilă permanent, pe orice pagină a platformei, icon-ul chat-ului fiind prezent în partea dreaptă a ecranului, undeva la mijlocul ecranului, el arătând astfel:

Icon chat

  • în al doilea rând, viitorii discipoli vor beneficia de un sistem de punctare pe măsură ce parcurg lecțiile cursurilor și iau testele asociate acestora; ar fi probabil mobilizatoare declanșarea unei competiții bazate pe obținerea de puncte.

Da, știm că de fapt, problema actuală a platformei noastre e lipsa elementului de bază: cursurile! Pentru că o platformă educațională nu e nimic fără cursuri. Din păcate, mentorii nu dau năvală! Încă îi așteptăm… Până atunci, avem promisiunea unui dintre cei ce s-au înscris ca mentori că va finaliza un prim curs care va deveni public imediat ce e gata. În avanpremieră, putem spune doar că ar putea fi o surpriză prin tematica abordată. În plus, avem promisiunea că va fi gratuit!

Încă o dată  facem apel la cei dispuși să-și împărtășească cunoștințele, pasiunile și abilitățile prin intermediul platformei noastre:

Lasă un comentariu

 
Scroll to Top